Comunicate de presă

Un stand comun USH Pro Business - Bio Danubius din Tulcea pe piaţa irlandeză

În perioada 2-3 iunie a.c. USH Pro Business, centru antreprenorial universitar al Universitatii Spiru Haret a participat la prima ediție a târgului internațional Produs românesc pe piața irlandeza, o inițiativă lăudabilă a unui grup de oameni de afaceri români din diaspora irlandeza. În cadrul evenimentul a fost organizat un stand comun USH Pro Business - Bio Danubius din Tulcea unde au expus firmele care beneficiază de expertiza Centrului de Afaceri de Export USH Probusiness si a clusterului Bio Danubius pentru dezvoltarea și accelerarea strategiilor de export. Au fost expuse ofertele exportatorilor  în domeniul produselor ecologice precum și oferta educațională a Universității Spiru Haret, cea a Premium Wellness Institute și alte  start up-uri  ale universității.

  “Participarea USH Pro Business a ridicat calitatea participării românești prin profesionalism și spirit inovator întrucât a adus împreună ofertele educaționale cu cele ale incubatorului de export  și start up-urile universității, ceea ce a lăsat o impresie deosebită într-o țară în care universitățile sunt extrem de bine orientate spre zona interacțiunii cu mediul de afaceri” a declarat Victor Matase, organizatorul evenimentului.

publicat: 03-06-2018   utilizator: 114  
 

Participare la o misiunea economică din Iordania

Participare la misiunea economica Amman Iordania sub patronajul Majestaţii Sale Custodele Coroanei României, Principesa Margareta

publicat: 19-04-2018   utilizator: 114  
 

Participare la o misiunea economică din China

 

Managerul Bio Danubius, Bogdan Dragomir a participat împreună cu delegația de oameni de afaceri din județul Tulcea în perioada 23 - 29 aprilie 2018 într-o misiune economică în provincia SUZHOU China la invitația părții chineze. 

 

 

 

 

 

publicat: 29-04-2018   utilizator: 114  
 

Expertul elveţian Laurent Vonwiller din cadrul Bio Suisse s-a întâlnit la Tulcea cu conducerea clusterului Bio Danubius

În data de 13 mai 2018 expertul elveţian Laurent Vonwiller din cadrul Bio Suisse s-a întâlnit la sediul clusterului  Bio Danubius din Tulcea cu conducerea acestuia în prezenţa experţilor USH ProBusiness, membru la clusterului. În cadrul întâlnirii expertul elveţian a apreciat contribuţia importantă a clusterului la promovarea la export produselor ecologice provenind din România, considerând că acest cluster are un rol esenţial în dezvoltarea agriculturii ecologice în România atât prin ponderea sa la export cât şi prin experienţa acumulată în managementul calităţii produselor. Au fost discutate aspecte de trasabilitate a producţiei precum şi legate de modul de utilizarea a noilor tehnologiii în procesele de producţie şi de procesare.

"Prin preocuparea permanenta pentru calitate şi trasabilitate clusterul Bio Danubius a devenit un etalon al unor standarde avansate în agricultură ecologică iar legăturile acestuia cu experţii  Bio Suisse se vor intensifica" a declarat dl Costin Lianu, director general USH ProBusiness şi membru fondator al clusterului.
 

publicat: 13-05-2018   utilizator: 114